ការផ្ទេរប្រាក់តាមធនាគារ និង PayNow!

ជ្រើសរើសពីPayNow!, ការផ្ទេរប្រាក់ទៅធនាគារក្នុងស្រុក ឬ ការផ្ទេរប្រាក់ទៅធនាគារក្នុងបរទេស ដើម្បីបញ្ចប់ការទូទាត់របស់អ្នក។

សូមបញ្ចូល លេខបញ្ជាទិញរបស់អ្នកជាយោង នៅពេលដាក់ស្នើការបញ្ជាក់ការទូទាត់ ដើម្បីឱ្យពួកយើងអាចកំណត់ និងផ្ទៀងផ្ទាត់ការទូទាត់របស់អ្នកបានរហ័ស។


PayNow!

បង់ប្រាក់ដោយសុវត្ថិភាព និងងាយស្រួលតាមរយៈកម្មវិធីធនាគារីសិង្ហបុរីរបស់អ្នក ដោយប្រើ UENកូដ QR PayNow របស់ពួកយើង។

UEN: 201219585E

កូដ QR៖

វិធីបង់ប្រាក់

  1. បើកកម្មវិធីធនាគាររបស់អ្នក ហើយជ្រើស PayNow

  2. បញ្ចូល UEN របស់ពួកយើង 201219585E ឬស្កែន កូដ QR PayNow របស់ពួកយើង។

  3. បញ្ចូលចំនួនទឹកប្រាក់ដែលត្រូវបង់ ហើយបញ្ចូលលេខបញ្ជាទិញជាយោង។

  4. បញ្ចប់ការទូទាត់ ហើយរក្សាទុកបង្កាន់ដៃប្រតិបត្តិការដែលបានជោគជ័យ។


ការផ្ទេរប្រាក់ទៅធនាគារក្នុងស្រុក

អ្នកអាចផ្ទេរប្រាក់ទូទាត់ដោយផ្ទាល់ទៅកាន់គណនី DBS របស់ពួកយើង៖

ធនាគារ៖ DBS Bank
ប្រភេទគណនី៖ Current Account
លេខគណនី៖ 003-929927-3
អ្នកទទួលប្រាក់៖ Mirage Partners Pte. Ltd.


ការផ្ទេរតាមម៉ាស៊ីន ATM

បើបង់ប្រាក់តាមរយៈម៉ាស៊ីន ATM សូមប្រើម៉ាស៊ីន ATM ដែល បោះពុម្ពបង្កាន់ដៃផ្តល់ឱ្យ ព្រោះតម្រូវឱ្យមានភស្តុតាងការទូទាត់។

សូមរក្សាទុកបង្កាន់ដៃរបស់អ្នករហូតដល់ការទូទាត់ត្រូវបានផ្ទៀងផ្ទាត់ដោយជោគជ័យ។


ការផ្ទេរប្រាក់ទៅធនាគារក្នុងបរទេស

សម្រាប់ការផ្ទេរប្រាក់ទៅក្រៅប្រទេស សូមប្រើព័ត៌មានដូចខាងក្រោម៖

ឈ្មោះអ្នកទទួលប្រាក់៖ Mirage Partners Pte. Ltd.
ធនាគារ៖ DBS Bank
លេខគណនី៖ 003-929927-3
SWIFT/BIC៖ DBSSSGSG
ប្រទេស៖ Singapore

អាសយដ្ឋានធនាគារអ្នកទទួលប្រាក់៖
DBS Bank
12 Marina Boulevard
DBS Asia Central
Marina Bay Financial Centre Tower 3
Singapore 018982

សូមប្រាកដថាអ្នកបញ្ចូលព័ត៌មានទាំងអស់បានត្រឹមត្រូវ នៅពេលធ្វើការផ្ទេរ។

ថ្លៃសេវាធនាគារ ឬថ្លៃសេវាការផ្ទេរទាំងអស់ដែលពាក់ព័ន្ធនឹងការផ្ទេរប្រាក់ទៅក្រៅប្រទេស ត្រូវជាបន្ទុករបស់អតិថិជន។


ការផ្ទៀងផ្ទាត់ការទូទាត់

បន្ទាប់ពីបានបង់ប្រាក់ សូមផ្ញើរូបភាពសំរាប់អេក្រង់ប្រតិបត្តិការដែលជោគជ័យ ឬបង្កាន់ដៃទូទាត់ រួមជាមួយ លេខបញ្ជាទិញរបស់អ្នក តាមរយៈ អ៊ីមែលWhatsApp ដើម្បីឱ្យពួកយើងអាចផ្ទៀងផ្ទាត់ការទូទាត់ និងដំណើរការការបញ្ជារបស់អ្នកបានលឿន។


កំណត់ពេលបង់ប្រាក់

សម្រាប់ការទូទាត់ដោយដៃ សូមបញ្ចប់ការទូទាត់ក្នុងរយៈពេល៤៨ ម៉ោង បន្ទាប់ពីប placing order របស់អ្នក។ ការបញ្ជាណាមួយដែលនៅតែមិនទាន់បង់ប្រាក់ទេ បន្ទាប់ពី ៤៨ ម៉ោង អាចត្រូវបានលុបចោលដោយស្វ័យប្រវត្តិ។